вівторок, 15 листопада 2011 р.

Розповідь про Ляльку

В мене є улюблена іграшка. Це лялька . Її звати Лєкса . В неї коричнове блискуче волосся . Її очі карі . Міні подарували її на день народження .Я люблю її томущо вона моя перша лялька . Я з нею сплю . Міні подобається вона, тому що вона особлива.

Підготувала Юля Лабай. Юля чекає на коментарі!

7 коментарів:

  1. У неї таке ім`я незвичне! Я ніколи ще такого не чула. І добре, що ти її не стрижеш. Довге волосся - це так гарно! Вона у тебе модниця?)))
    Динка Галчонок

    ВідповістиВидалити
  2. Так, вона модниця.
    Я дуже рада, що в мене з"явився коментар. Я на нього чекала!

    ВідповістиВидалити
  3. Це писала я, Юля Лабай, попередній коментар!

    ВідповістиВидалити
  4. Юлічка, ти така просто супер-супер!!! Я також звжди дуже чекаю на коментарі. Можу триста разів зазирнути. А їх все нема та й нема... А коли подумаєш: все! не буде ніяких коментарів! нікому це не цікаво! - отоді вони і з`являються. ))) Якісь такі у них правила... )))
    Динка Галчонок, з любов`ю

    ВідповістиВидалити
  5. Коментарі можна писати по-різному!!!
    Ті, хто має акаунти на Гуглі, можуть заходити під своїм акаунтом і паролем. Це я можу порадити нашим батькам і іншим дорослим, які заходять до нас поспілкуватись:) Але якщо немає такого акаунту, теж є можливість коментувати. Найпростіший спосіб - у режимі "анонімно". Це я раджу нашим маленьким учасникам, які ще не мають е-мейлів. Але є ще способи!
    Ось я зараз спробую прокоментувати як автор нашого шкільного блогу, ще ніколи так не робила. Подивимось, що це у нас вийде! Спробую повчитись цьому на нашому блозі:)

    ВідповістиВидалити
  6. О, получилось непогано!:))) Натискаючи на моє ім'я, потрапимо на блог нашої школи! Ура!
    Т.Г.

    ВідповістиВидалити
  7. Я дуже вдячна вам за коментарі

    Юля Лабай

    ВідповістиВидалити