понеділок, 19 грудня 2011 р.

Справжнє свято зі справжніми друзями!

Дуже дякуємо нашим друзям із НВК "Гроно" за отримані сьогодні, у день св.Миколая подаруночки!!! Це було надзвичайно приємно:) Наші враження відображені на фото:)
Ось так розпочався сьогоднішній день, до нас завітали Соломійка, Аня і Сашко. Ми їх ледь-ледь розгледіли із-за величезних коробок!!! Що ж там у коробках??? Таааак цікаво....

Тато Ані, з яким прийшли діти, зробив декілька фото і обіцяв передати привіт від нас учням 3-Б класу НВК "Гроно" Ми привітно помахали їм руками, подякували голосно і передали наші закладочки-рукавички для друзів. А ще наші роботи для того, щоби наші друзі прикрасили свій клас до новорічних свят. У цьому нам допомогали учні 3-Б класу нашої школи.
А потім.... потім ми роздивилися роботи, які були заховані у коробках. Ми вражені, які це чудові роботи. Ангелятка з паперу та  іграшки із горішків відразу створили новорічний настрій. А ще солодкі цукорочки...:) ДЯКУЄМО, ДРУЗІ!






Ми сподіваємось, що будемо і надалі з вами дружити і брати участь у спільних цікавих проектах!

1 коментар:

  1. Дорогі дітки! А чи знаєте ви, що подарунок - це видимий знак дружби? Тому з впевненістю можна сказати, що ми - справжні друзі.
    Нам з вами цікаво!
    Хай вам щастить!

    ВідповістиВидалити